Satex.bg използва бисквитки. Ако продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването на такива. Научете повече за тях и политиката ни за защита на личните Ви данни тук приемам

За нас

Сатекс ООД е създадена през 1993г., с основна  дейност  инженеринг  и търговия,  в областта на  климатизацията и отоплението.

Фирмата извършва  проучване, проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите и съораженията.

В резултат на своето развитие, днес фирмата разполага с модерни търговски и логистични площи и сервизен център  в гр.Шумен, които допринасят за по-добро обслужване на клиентите на фирмата.

В цялостната си дейност Сатекс ООД се води от  принципа за качествено изпълнение с качествени съоражения.Нашата цел е да намираме най-оптималното, съвременно и  ценово (най-ефективно), техническо решение, според индивидуалните изисквания на клиента за съответният обект, както и цялостни решения в  следните области:

         - Инженерингови решения в климатична и отоплителна техника:,

         - Изграждане на централна климатизация с  VRF системи  на обществени, административни и промишлени сгради:,

         - Професионални решения за климатизация и отопление на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения:,

         - Изграждане на инсталации за битова гореща вода със слънчеви колектори:,

         - Профилактика,гаранционен и извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части:

          В областта на климатизацията Сатекс ООД е дистрибутор на следните фирми - DAIKIN, FUJITSU GENERAL, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, GREE,FLUO,TOSHIBA, HITACHI, Panasonic, LG  и други.

          В областта на отоплителните инсталации с  твърдо гориво и газ  фирмата е дистрибутор на BOSCH термотехника, Ferroli, Viessmann ,Immergas.

Принцип на работа в Сатекс ООД е високо ниво на обслужване, професионализъм и коректност, които са в основата на доверието и дългосрочните взаимоотношения с нашете  клиенти и партньори.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани инженерни кадри и техници, готови да осигурят качествен, бърз монтаж и гаранционен извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части.

Наши партньори

Всички права запазени © 2022 SATEX.BG | Версия: 3.5 | Дизайн и поддръжка DOT media