Satex.bg използва бисквитки. Ако продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването на такива. Научете повече за тях и политиката ни за защита на личните Ви данни тук приемам

Безплатен адаптор airCloud Home Wifi Control с всеки закупен климатик Hitachi*

24.06.2021


Безплатен адаптор airCloud Home Wifi Control  с всеки закупен климатик Hitachi*

Закупете Hitachi Performance RPEShirokuma PSE или Akebono RXE  FROST WASH  преди 31 юли 2021 г. * и ще получите адаптор airCloud Home Wifi Control БЕЗПЛАТНО! * 

Какво представлява Hitachi airCloud Home?    ГЛЕДАЙ ВИДЕО ТУК

 

airCloud Home ви дава свободата да управлявате дистанционно климатика си по всяко време и навсякъде. Дори да сте далеч от дома, можете да контролирате климатика си с едно докосване ... предварително задайте температурата преди да се приберете вкъщи или дори когато забравите да изключите климатика, след като сте напуснали дома!

airCloud Home е достъпен чрез безплатно и лесно за използване приложение за управление на wifi airCloud Home , което може да се изтегли от всеки смартгфон, работещ на Android или iOS системи.


airCloud Home създава пълен комфорт и идеален климат в целия дом с удобни за потребителя функции за управление като управление Вкл / Изкл на устройството, контрол на температурата, регулируема посока на въздушния поток, регулиране на скоростта на вентилатора и програмируемо седмично планиране. airCloud Home е съвместим с Google Assistant и Amazon Alexa, което позволява на потребителите удобно да контролират и наблюдават своите климатици Hitachi с помощта на набор от гласови команди.

Приложението airCloud Home също е разработено с възможности за споделен достъп, приложението позволява достъп до до 10 души и контрол на до 20 климатика в едно приложение. Няколко машини вече могат да бъдат безпроблемно наблюдавани и контролирани от различни членове на семейството. Приложението осигурява актуализации в реално време и отчитане за всички свързани потребители.

* Важи за модели :

Performance - Hitachi RAK25RPE/RAC25WPE
Performance - Hitachi RAK35RPE/RAC35WPE
Performance - Hitachi RAK42RPE/RAC42WPE

Performance - Hitachi RAK50RPE/RAC50WPE
Akebono - Hitachi RAK25RXE/RAC25WXE
Akebono - Hitachi RAK35RXE/RAC35WXE
Akebono - Hitachi RAK50RXE/RAC50WXE
Shirokuma - Hitachi RAK25PSE(S/W)/RAC25WSE
Shirokuma - Hitachi RAK35PSE(S/W)/RAC35WSE
Shirokuma - Hitachi RAK50PSE(S/W)/RAC50WSE

Shirokuma подов - Hitachi RAF25RXE/RAC25FXE
Shirokuma подов - Hitachi RAF35RXE/RAC35FXE
Shirokuma подов - Hitachi RAF50RXE/RAC50
FXE

.*Промоцията е валидна до 31 юли 2021 г. или до изчерпване на наличностите от airCloud Home.

Наши партньори

Всички права запазени © 2024 SATEX.BG | Версия: 3.5 | Дизайн и поддръжка DOT media